DITT NYA LIV HT 2022

Kursen är populär, därför finns två grupper att välja mellan:
Måndagar, 19:00-21:00, 6 tillfällen, via Zoom, kursstart 14 november 2022
Tisdagar, 19:00-21:00, 6 tillfällen, via Zoom, kursstart 15 november 2022 

Möt andra högkänsliga i mindre grupp!

Varmt välkommen till den här exklusiva distanskursen som går online där du under hela hösten får möta andra högkänsliga i en mindre grupp (max 12 deltagare) tillsammans med terapeut och yogalärare Karin Sjönnemo.

Vad händer på kursen?

Här får du vara som du är i ett tillåtande sammanhang, få nya perspektiv på livet och på högkänslighet, utforska möjligheter, hitta din riktning och leva ditt största liv med högkänsligheten som gåva.

Kursen innehåller verktyg i känslo- och tankehantering, undervisning kring ett tema varje kurstillfälle, delning och personlig vägledning i grupp, guidad meditation, mjuk yoga och andningsövningar för att landa i kroppen.

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för att kunna delta.

Om läraren

Karin Sjönnemo är kursledare, terapeut, yogalärare och retreatledare på Högkänslighet Sverige. Som yogalärare vägleder Karin lekfullt, vant och tillåtande. Hennes önskan är att kunna bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra.

Karin har en särskild förmåga att guida våra högkänsliga kroppar att släppa taget om spänningar, stress och känslor som behöver frigöras genom yoga, guidade meditationer, mjuk sång, dans och musik. (Hon tar gärna fram gitarren under yogavilan – genomljuvligt!)