Sagt om vår terapi

"Har aldrig någonsin träffat så professionella terapeuter. Jag är djupt rörd"
– KARIN

"Jag vet inte vad ni gör. Jag har ingen aning om hur detta funkar. Men jag älskar den här terapiformen. Det känns så fantastiskt härligt att leva! Jag känner enorm frihet och tillit till mig själv och livet!"
– PONTUS

"Jag har gjort en magisk resa, från ett skitliv till ett fullkomligt fantastiskt liv och jag har börjat inse att livet är långt mer magiskt än vad jag någonsin har kunnat föreställa mig."
– LEA

"Jag vet inte vad som hände, men något hände terapisessionen som jag fick. På riktigt släppte saker som jag burit på i 20-30 år. Det är egentligen för bra för att vara sant men jag tar tacksamt emot."
– NINA

"Hur ger man återkoppling på någonting som känns som det största som hänt en i livet, men som man samtidigt inte kan sätta fingret på? Jag är så glad att jag gav den här presenten till mig själv!"
– CALLE

"Har trasslat med mig själv i över 20 år, har träffat olika terapeuter utan att komma någonstans. Det innan jag möte er i våras. Er hjälp har verkligen öppnat mina ögon för mig själv och fått mig släppa allt som varit. Har aldrig tidigare känt mig så fysiskt och energimässigt lugn och balanserad på ett positivt sätt vilket gav mig en enorm kraft. Harmonisk och närvarande som jag aldrig varit förr. TACK!"
– CALLE

"Det känns så lätt nu. Det är så mycket tyngd som har släppt."
– INGRID

"Jag bara visste att jag skulle hit. Livet var så tungt, men du har visat mig en helt ny värld, ett helt annat sätt att fungera. Och nu vet jag att det inte är något fel på mig, att jag till och med har gåvor som jag inte kände till."
– HANNA

"Tusen tusen tack! Jag har fått en sådan enorm livskick och energi till att äntligen ta tag i mig själv och mitt liv. Ni är mina idoler! Världens största kram till världens finaste Ina och Malin."
– EVA

"Fantastisk, omtumlande, utmanade och ögonöppnande. En life changer och för mig var det även en life saver."
– ANDREA

"Inte hos någon annan människa har jag sett en sådan brinnande skaparglädje som hos er, wow vad den smittar av sig. Ingenting är ju omöjligt!!! Ni är så coola så jag blir alldeles blank i huvudet."
– BEATA