Sagt om utbildningen

Det är det bästa jag någonsin varit med om i hela mitt liv. Vilken tur att ni, Malin och Ina, vågade starta den här utbildningen! Det går ju typ inte sätta ord på det här! Det har hjälpt mig att hitta tillbaks till den jag var från början. Och det känns jättestort! 
– FREJA

Jag börjar gråta när jag skriver detta. Jag är från djupet av mitt hjärta oändligt tacksam för allt som utbildningen givit mig. Som så många andra i min ”utbildningskull” uttryckte det känner jag att mitt liv kan delas in i ett ”före” och ett ”efter” utbildningen.

Malin och Ina har presenterat oerhört givande verktyg och perspektiv på hur jag kan välja att se på mig själv, på min högkänslighet och på världen. 
- JOSEFINE

Jag kan varmt rekommendera utbildningen till dig som är högkänslig, även om du inte vill arbeta som terapeut. Det är en utbildning i att leva din fulla potential som jag önskar alla högkänsliga fick tillgång till. Tack för allt. 
– LENA

Jag vill sammanfatta det med en limerick:


Det var tio kvinnor från Norden,

som sökte och hittade orden.

Hos två själar så fina,

jag kallar Malina,

nu sprids deras ljus över jorden.

– ANNA R

Det känns som att jag äntligen fått födas till den jag alltid har varit. Det är tack vare den här helt otroliga resan tillsammans - den har liksom fört mig tillbaka till mig.

Jag har fått redskap, speglar och verktyg som jag inte ens visste att jag längtade efter.

Det känns som att ni har gett mig mig själv, och det är typ finare än att få livet. Tack!
– ELEONORE

Med stödet från Malin och Ina har jag vågat kasta mig ut för att skapa det liv jag längtar efter. Malin och Ina har hjälpt mig se och uttala min innersta önskan. De har lärt mig hur jag kan ifrågasätta de slutsatser jag skapat, de har funnits där och ”hållit mig” när jag utforskat mina innersta rum, de har hjälpt mig att få syn på mig själv genom att spegla mig precis som jag är. 

Även om det i slutändan är jag som gjort arbetet så skulle det inte tagit sådan fart utan Ina och Malin. De har gett mig plattformen utifrån vilken jag vågat ta avstamp. De har också stöttat mig och framförallt har de gett mig gåvan att se mig själv och ta mig själv på allvar. Deras vägledning har hjälpt mig hittat mina svar och det har verkligen varit det mest avgörande i min process. 
- JENNIFER

Det här är som en utbildning i livet, en livsguide jag har letat efter hela mitt liv utan att veta om det! Jag har fått lära mig att leva igen.

Den har lärt mig att veta att jag känner av energier och att lita till det som jag känner. Den har visat mig att det faktiskt FINNS någonting där, att mina känslor är som guider. 

Den har tagit mig till den väldigt starka insikten, att den här gången som jag är här ska jag visa mig själv att JAG KAN VÄLJA! Vi får och det GÅR! 

Det finns inga borden. Nu vet jag att min uppgift i det här livet är att på massa olika sätt visa detta för andra. Det ska vara mitt bidrag. Och så vill jag säga att jag älskar att ha känslor!
– MATILDA

Det går inte att sammanfatta det här året känns det som… För mig är det ett sådant otroligt tydligt före och efter och verkligen pånyttfödelse. Det var så häftigt att se den personen som jag på riktigt kanske alltid har varit, men som jag inte viste att jag var! All den inre styrka och kraft som jag tydligen besatt, men som jag inte hade en aning om.

Så mycket jag har lagt utanför mig själv - så mycket trygghet som jag sökt utanför mig själv! Nu har jag det i mig själv. Det går inte att beskriva. Så otroligt, OTROLIGT tacksam för det här året. För alla samtal, för gemenskapen, för att bara få vara jag, att få blomma ut, för att få tillit till mig själv och till livet. Det känns helt magiskt! Tack!
– JOSSAN

Herre gud vad ska jag säga! Skulle jag få med allt skulle det bli sida upp och sida ner så mycket vill jag buga och bocka och lovprisa och tacka, haha! Att gå HSP-terapeututbildningen har varit magiskt, omvälvande, stort! Jag hade aldrig vågat drömma om så mycket förändring i livet.
– KARIN


 Till andra skulle jag vilja säga: Gå utbildningen, du kommer att få tillgång till så mycket mer av dig, öppna upp din medvetenhet, vara i din storhet och träffa en massa underbara människor.

Jag är så tacksam mot mig själv som gick på min magkänsla och anmälde mig till den här utbildningen. Förut var jag passagerare på min livsresa men nu är jag chaufför. Denna utbildningen, detta året och ni (och jag förstås) har förändrat mig totalt.
– ANN-LOUISE

Den här utbildningen har varit en life-changer för mig. Jag använder verktygen lika naturligt som att andas - och den har hjälpt mig sätta ord på min riktning, det jag går i gång på, det jag har längtat efter att göra i många, många år.

Ni har på riktigt bidragit till att förändra mitt liv och min livsglöd; introducerat mig till verktyg och människor som väckt något i mig jag knappt visste fanns.
– JOSEFIN M

När jag ska beskriva utbildningen är det som en rymdresa där man lämnar jorden och får se HELT nya perspektiv och upplevelser.

Det känns som att jag har fått ta del av världen och mig själv från helt nya vyer. Och när jag har varit på rymdsresan (retreaten eller utbildningstillfällena) och kommer hem, så är det som att alla andra har varit kvar på jorden, så de fattar inte riktigt vad man har varit med om när man berättar...

Och från mitt eget perspektiv, när jag har varit på dessa rymdresor, känns det lite "ovant med gravitationen", när jag kommer tillbaka hem till jorden. 
– KARIELLE

Från början var min tanke att gå utbildningen bara för min egen personliga utveckling, men den gav mig sån inspiration och hade ett så fint och fokuserat upplägg att jag kände mig trygg att starta eget och börja jobba som terapeut redan innan jag diplomerats.

Innerligt tack Ina och Malin för ert inkännande sätt att vägleda till kärnan av det som känns, för all kunskap och alla perspektiv ni delat och för den värme och vänlighet jag har känt från er varje gång jag varit på utbildningsvecka på Österlen eller online!
- HAMPUS

Utbildningen har gett mig sååå mycket, men om jag ska lyfta fram något så är det att jag fått en tilltro till framtiden, till min skapandekraft! En övertygelse om att förändring är möjlig och att det faktiskt går att skapa helt vilt och härligt och fritt! Jag har fått nya perspektiv och nya vänner, en sann skatt!
– GISELA

Jag har typ glömt bort att det är en utbildning. Det känns som en bonus, men det här var framför allt för mig. Min medvetenhet är miljoner gånger större än vad den var tidigare. Det känns inte som att det är slut eller klart nu, utan allt det här som känns, det största som någonsin hänt mig, det bara är början. Det är så coolt!
- TOVE