Ina Elverljung

Hej! Det är jag som är Ina.

Jag bor strax utanför Vik på Österlen. I mitt liv har jag rest och flyttat runt mycket, men aldrig tidigare hittat en plats som känns ”hemma” på riktigt. Jag har tyckt att det har varit fantastiskt att resa runt och vara ”på språng” mest hela tiden. Men nu har jag hittat hem och jag älskar det! Jag älskar mitt liv och jag älskar att bidra till att skapa mer medvetenhet på den här planeten.

Mitt fokus idag

Idag fokuserar jag på att följa lusten och glädjen i allt jag gör. Att välja det som känns lustfyllt för mig och därmed även sprida det vidare till andra.

Hur kan vi må bra och vara lyckliga i den här världen?

Under min uppväxt hade jag stora utmaningar med jobbiga tankar och känslor som jag inte visste hur jag skulle hantera. Men någonstans visste jag redan som liten djupt inom mig, att det inte kunde vara meningen att livet skulle vara sådär jobbigt. ”Det måste finnas sätt att må bra på! Så hur gör man det?”

Vägen till frihet var genom det läskiga

Jag började utmana mig själv i saker jag tyckte var läskiga. Det var sjukt utmanande kommer jag ihåg, men jag gjorde det! Efteråt kände jag mig starkare, friare och större. Jag fattade att vägen till frihet var GENOM det där läskiga. Det finns inga genvägar och du kan inte vänta på att rädslan ska gå över. Du behöver ta den handen och gå. Rädslan kommer att minska och livet blir så mycket större!

Utveckling och medvetenhet är mitt livselixir

Jag tog mycket hjälp på vägen och jag har gått en massa utbildningar och kurser. Där jag också lärt känna nya härliga människor som precis som jag, vill leva sitt största och mest fria liv. Jag älskar att få använda min intuition och medvetenhet. Min sensitiva förmåga. Min kreativitet. Att få vara sharp. Spot on.

Jag vill bidra med att förändra människor liv

Sedan 2007 har jag drivit egna företag med personlig utvecklings som tema. Jag älskar när människor plötsligt blommar ut och börjar vara sig själva på riktigt. När dom är ärliga mot sig själva och lever sina drömmar. Att få bidra till att förändra människors liv och genom dem hela den här världen, det är den största gåvan, känner jag.

"Jag älskar när människor plötsligt blommar ut och börjar vara sig själva på riktigt. När dom är ärliga mot sig själva och lever sina drömmar. Att få bidra till att förändra människors liv och genom dem hela den här världen, det är den största gåvan, känner jag."

INA ELVERLJUNG

Följ Ina på Instagram!

Här uppdaterar vi dagligen med filmer, texter och bilder från vårt liv som högkänsliga. Välkommen!