VILKA ÄR VI?

Vi heter Malin Sandell Berggrensson och Ina Elverljung. Vi är högkänsliga terapeuter, utbildningsledare, yogalärare och entreprenörer med fokus på den högkänsliga människan som en gåva till den här världen.

Vi älskar Österlen

Vi bor och verkar från Österlen i Skåne. Här har vi haft retreat, terapi och utbildningar för högkänsliga på heltid sedan 2010.

Vi älskar att skapa

Vi har båda arbetat professionellt med samtal, personlig utveckling och vägledning i skola, på företag och med privatpersoner sedan 2005. Sedan våra vägar möttes 2010 har vi skapat en mängd projekt, sammanhang och forum med tanke- och känslohantering, förändringsprocesser, medvetandeutveckling, yoga och terapi tillsammans. Bland annat har vi öppnat två yogastudios i Malmö och en retreatgård här på Österlen.

Vi älskar nya perspektiv

Vi är kända för att hoppa över kallpratet och ta klienten direkt till kärnan och låta henne utforska livet ur helt nya synvinklar. Vår vägledning brukar beskrivas som intuitiv, träffsäker, tillåtande och konkret.

Vi älskar konkreta verktyg

Vårt syfte är att ge dig som högkänslig konkreta verktyg och effektiva metoder att (an)vända din sensitiva begåvning till din fördel och se den som en gåva istället för ett hinder.

Vår högsta önskan

Vår högsta önskan, ambition och vision är att skapa en planet där olikheter ses som tillgångar istället för något dysfunktionellt, som det ofta gör i samhället idag. Vi vill att alla människor i världen (inklusive högkänsliga) ska få vara sig själva, gå från offerroll till huvudroll och leva sina största liv.

Du är inte fel, du är annorlunda!

Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om du i själva verket är en gåva till den här världen med allt som du är?

En av fem är högkänsliga

Många högkänsliga känner sig fel, för att de är annorlunda. (Är du högkänslig? Testa här!) Det har vi också gjort. 15-20 procent av den globala befolkningen är högkänsliga. På sätt och vis är vi ganska många, så du är inte ensam!

Men samtidigt är omkring 80-85 procent av alla människor på Jorden inte som vi. Det kan vara lätt att värdera det som vi ser som normalt, som det bästa eller det ”rätta” att vara.

  • Men tänk om du inte är här för att vara rätt?
  • Tänk om du inte är här för att passa in? Eller för att gå omkring och känna dig fel?
  • Tänk om du har mycket viktigare saker att vara eller göra här?
  • Tänk om du till och med kom hit för att vara så annorlunda som du är?

Är du redo att utforska din högkänslighet tillsammans med oss?

Varmt välkommen att vara allt du är!
Ina & Malin

info@hogkanslighet.se

STEG 1 FÖR HÖGKÄNSLIGA - ONLINE

Släpp bagaget och utforska din sensitiva begåvning på djupet! Kursens innehåll motsvarar retreat 1 för högkänsliga på Österlen.

Följ oss på Instagram!

Följ oss på Instagram för daglig uppdatering och personlig kontakt med oss!