Sagt om våra meditationer

Vilken tröst! Som att lägga sig i ett varmt skönt bad när man känner sig genomfrusen. Ni är så klocka så jag smäller av! Varje gång tar jag med mig nya guldkorn ut i livet.
- PETER

Jag har hittat hem! Nu vet jag varför jag är som jag är. Får insikt på insikt och vill inte göra annat än att lyssna på era meditationer hela dagarna! ;)
- KAJSA

Ni hjälper mig att se saker på helt nya sätt! Jag är introvert högkänslig och känner mig väldigt stärkt i min person när jag lyssnat till er. Ni får mig att känna mig mindre ensam och ger mig nycklar för att vara mer stadig i den jag är. Så tacksam!
- PER

Tack för underbara meditationer och för mig helt ärligt livräddning. Som terapeuter har ni fått mig att helt ändra mitt sätt att tänka från att försöka stå ut med livet till faktiskt kunna se en mening.
-LIV

Älskar er! Släppte just min ångest. Fantastiska röster, behagliga att lyssna till och lätt att ta till sig.
- ÅSA

Vill rekommendera vem som helst att lyssna på dessa meditationer, inte bara högkänsliga. SÅ. FANTASTISKT. BRA. Hoppas att fler kan hitta hem via er.
- TUVA

Era meditationer och kurser har öppnat mina ögon för vem jag är och vilken fantastisk gåva högkänsligheten är. Wow!
- JOHANNA

Vilka skatter! Jag använder meditationerna som en slags verktygslåda som jag kan ta fram när saker och ting känns jobbigt eller när jag bara vill förstå upplevelser på ett djupare plan.
- ELION