Sagt om vår yoga

Jag har provat massor och åter massor av olika metoder och yogaformer genom åren, men alla har varit för stressande för min kropp… Och så får jag prova detta! Jag har aldrig upplevt mig så lätt i hela mitt liv! Känns som jag inte vill göra annat än yoga mig igenom dagarna nu.
- MARIA

Er yoga är som en stor famn att krypa upp i. Jag känner mig hållen, får ny energi och nya insikter varje gång. Empowering!
– DANIEL

Jag och hela min kropp är sååå lyckliga efter klasserna mer er! Känner mig äntligen riktigt levande och fri, efter alla år av överkänslighet med smärta och stelhet in till djupaste nivå (efter en mycket traumatisk barndom).
– YLVA

Yogan får mig att älska att vara högkänslig! Och att älska min högkänsliga kropp!
- MARTIN

Det här är något helt annat än den yoga jag har provat tidigare! Jag gråter och skrattar och njuter av att ha en högkänslig kropp!
– MONA

Yogafilosofi, yogarörelser och känslohantering i en enda underbart kombination. Det är så häftig hur ni gör det som vi annars kanske skulle kalla flummigt, så konkret.
- ELLEN

Får så otroligt fin kontakt med mitt inre, med min intuition och magkänsla genom era yogaklasser. Och varje gång känner jag att jag har satt en ny riktning. Jag vet var jag är på väg.
- LOVELIA