Eleonore Hedin

Hej! Det är jag som är Eleonore.

Jag jobbar som terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering, förändringsprocesser och energimedvetenhet.

Jag jobbar intuitivt, tillåtande och utifrån medvetenheten att alla människor i grunden är stora varelser. Jag älskar att få bidra till människors utveckling och växande. Det ger mig en känsla av att vi alla verkligen hör ihop. När någon släpper taget och känner sig fri så gör jag också det. Tillsammans skapar vi en friare och härligare värld att leva i.

Jag har länge varit intresserad av personlig utveckling och känt att vi människor har så stor potential till att bidra och göra skillnad här på jorden. Jag tror verkligen på att allting börjar inom oss själva. När vi som individer mår bra kan vi också bidra till att skapa förändring i världen runt omkring oss.

I ett terapisamtal så ger jag dig min fulla närvaro och möter dig precis där du är. I ett tillåtande och tryggt utrymme utforskar vi tillsammans vilka förändringar du längtar efter och vad du behöver för att börja gå dit.

 

"Jag tror verkligen på att allting börjar inom oss själva. När vi som individer mår bra kan vi också bidra till att skapa förändring i världen runt omkring oss."

ELEONORE HEDIN

Följ oss på Instagram!

Här uppdaterar vi dagligen med filmer, texter och bilder från vårt liv som högkänsliga. Välkommen!