"Hur kan livet vända på bara några dagar? Jag är oändligt tacksam!"

Här kan du gå steg 1 online!

Steg 1 för högkänsliga

Det här är vår mest populära kurs som flera tusen högkänsliga har gått under de senaste 10 åren.

Det är en djupgående kurs i förändringsprocessen, energimedvetenhet, tanke- och känslohantering speciellt anpassad för dig som är högkänslig.

Innehåll

Kursen är för dig som längtar efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet. Den handlar om att se vad som håller dig tillbaka och förändra det som hindrar dig från att leva fullt ut.

Här tittar vi på vad känslor och tankar i själva verket är, vad vi egentligen sitter fast i, hur vi kan släppa taget om det som inte fungerar samt hur vi kan skapa och förverkliga det vi längtar efter.

Kraftfulla perspektiv och övningar

Genom kraftfulla och ibland utmanande perspektiv, frågor och övningar, går vi bortom det logiska sinnet för att låsa upp och frigöra mentala, emotionella och psykiska blockeringar. Det handlar om att hitta ”de ömma punkterna” och de bakomliggande orsakerna till varför vi mår som vi mår.

När vi lösgör blockeringar, motstånd, boxiga tankar och ”inkapslade känslor” i våra kroppar får vi tillgång till vår högre medvetenhet. Medvetenheten kan liknas vid vår inre kompass, vår magkänsla och vår intuition. Att ha kontakt med vad vi egentligen är medvetna om ger oss klarhet, tillit, glädje och en känsla av enorm lättnad och frihet.

Undervisningen

Vi varvar undervisningen med andnings- och avslappningsövningar, guidade meditationer, dans, samtal i små grupper med vägledning, lyx med eteriska oljor, mjuk musik och sång samt underbara klanger av shanti klangspel.

Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar.

Inför kursen

Det är viktigt att du vet om att den här kursupplevelsen brukar vara en djupgående process. Du behöver inte ha några förkunskaper, däremot en inre längtan och önskan om att lära dig mer om dig själv och livet.

Om kursledarna

Malin Sandell Berggrensson och Ina Elverljung är högkänsliga terapeuter, utbildningsledare, yogalärare och entreprenörer med fokus på den högkänsliga människan som en gåva till den här världen. Sedan 2011 har de utbildat och väglett högkänsliga på heltid.

De har båda arbetat professionellt med samtal och personlig utveckling i skola, på företag och med privatpersoner sedan 2005. Sedan deras vägar möttes 2010 har de skapat en mängd projekt, sammanhang och forum med tanke- och känslohantering, förändringsprocesser, medvetandeutveckling, yoga och terapi tillsammans. Bland annat har de öppnat två yogastudios i Malmö och en retreatgård på Österlen.

Idag gör de Högkänslighetspodden, utbildar HSP-terapeuter, skriver böcker samt leder kurser och retreat för högkänsliga. De bor och verkar från Österlen i Skåne. Deras undervisning och vägledning brukar beskrivas som intuitiv, träffsäker, tillåtande och konkret.