HSP-terapi Deluxe - 10 veckor

1:1 vägledning under 10 veckor

Om allt var möjligt – hur skulle du vilja att det var?

Den här terapin är för dig som längtar efter att vara den du är fullt ut och leva ditt största liv, oavsett vad det innebär för just dig.

Genom kraftfulla och ibland utmanande frågor går vi bortom det logiska sinnet för att gå in i kärnan, där du har tillgång till din fenomenala intuitiva kompass av medvetenhet.

Vi bär alla runt på sanningar och begränsningar som hindrar oss från att leva de liv vi längtar efter. I de här samtalen får du möjlighet att släppa taget om det som hindrar dig och få syn på vad du vill ha mer av i ditt liv.  Tänk om vi är här för att njuta av våra liv och har en unik förmåga att göra det, när vi väljer att leva på ett sätt som på riktigt fungerar för oss?

Vad ingår under dessa 10 veckor?

  • Vi inleder med ett 60 minuters terapisamtal. Därefter har du ytterligare två timmar, som du bokar in när du vill, under våra 10 veckor.
  • Du får inspelade korta ljudfiler. Till exempel meditationer, perspektiv eller frågor att inspireras av.
  • Du får tillgång till att ställa frågor till mig via sms och få vägledning och personliga svar antingen via sms eller röstmeddelande.
  • Du får min fulla närvaro. Jag möter dig precis där du är, i ett tillåtande och tryggt utrymme. Tillsammans utforskar vi vilka förändringar du längtar efter och vad du behöver för att börja gå dit!

Om terapeuten

Eleonore är samtalsterapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering, energimedvetenhet och förändringsprocesser. Eleonore jobbar intuitivt, inkännande och vägleder människor till att upptäcka sin egen storhet. Hos Eleonore blir du mött med stor värme och hennes vägledning beskrivs som konkret och ”spot on”.

Eleonores intention är att bidra till att du som klient hittar svaren inom dig och därifrån kan skapa det liv som du drömmer om.

Sagt om terapin med Eleonore

”Upplevelsen av terapin var något som jag inte alls varit med om tidigare, ett så tillåtande och accepterande forum där Eleonores värme och acceptans kändes så tydligt genom telefonen. Det fanns utrymme att vara som jag är, möjlighet att både vara tyst och reflektera samt skoja till det och inte alltid var super ”djup”. Såå magiskt.”

”Jag har fått med mig väldigt mycket, mer än jag förväntade mig. Upplevde verkligen att man fick verktyg själv att jobba med, genom rätt frågor och att jag nu har fler verktyg för att navigera bland alla känslor. ”

Mottagning

Tills vidare hålls all vår terapi över telefon.

För bokning av terapi, prisuppgifter och andra frågor

Mejla Eleonore eller ring 0721-66 48 80

 

"Jag vet inte vad ni gör. Jag har ingen aning om hur detta funkar. Men jag älskar den här terapiformen. Det känns så fantastiskt härligt att leva! Jag känner enorm frihet och tillit till mig själv och livet!"

Följ oss på Instagram!

Följ oss på Instagram för daglig uppdatering och personlig kontakt med oss!